Είμαι η Άννα!

Αυτό το blog σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός νέου κύκλου που είναι πιο κοντά στις επιθυμίες και τις αλήθειες της καρδιάς. Με σπουδές στην Επικοινωνία και τις Διεθνείς Σχέσεις και έχοντας συμπληρώσει περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας, τα πράγματα ήρθαν έτσι για να με οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια. Εκεί που το άγχος είναι δημιουργικό, εκεί που αντικαθίσταται από την χαρά, την δημιουργικότητα και την προσφορά.

Το εσωτερικό ταξίδι προς την δική μου αλήθεια είχε ξεκινήσει καιρό πριν – νομίζω πως δεν τελειώνει ποτέ- μα τώρα με ωθεί να μοιραστώ κάποιες από τις εμπειρίες μου, σκέψεις, ιδέες, εικόνες, ιστορίες δικές μου, μα και άλλων ανθρώπων, με πρόθεση την εμψύχωση και  την ενδυνάμωση όσων περάσουν από εδώ και ίσως την απόκτηση μιας άλλης οπτικής για πράγματα και καταστάσεις.

Το storytelling ήταν πάντα και παραμένει το αγαπημένο μου είδος. Γιατί ερευνώντας και μιλώντας για τις ιστορίες ανθρώπων που έκαναν το όραμα και τα όνειρά τους πραγματικότητα διαπιστώνω συνεχώς την απέραντη δύναμη που έχει κάθε άνθρωπος κρυμμένη μέσα του. Αρκεί να αποφασίσει να την χρησιμοποιήσει και αν αυτό γίνει με αγαθή πρόθεση τότε μαγικά πράγματα συμβαίνουν.

Βέβαια, μια ιστορία μπορεί να ειπωθεί με χίλιους τρόπους και με όλες τις τέχνες. Εδώ, λοιπόν, μοιράζομαι και την δημιουργικότητά μου καθώς θεωρώ πως αφορά το πιο όμορφο κομμάτι μέσα σε κάθε άνθρωπο.

Οι προκλήσεις των καιρών είναι μεγάλες, μα δεν είμαστε μόνοι. Απλώς χρειάζεται ένας άλλος τρόπος σκέψης, αντίδρασης, δράσης, ζωής!

Καλή περιήγηση!

Άννα Ρέμπελου


Επικοινωνήστε μαζί μου